srijeda, 14. rujna 2011.

Moja zadnja brza veza!

Hahahaha...
Zadnja takozvana veza koju san imao nedavno je ispala malo cudna. No kad razmislim bila je idealna i svaki bi muskarac to tija (bar onaj koji ne trazi vezu kao ja).
Sta se desilo? Pa recimo tako da san standardnu vezu od sta ja znam,recimo nekoliko miseci, sve obavija u niti tjedan dana. Tjedan dana je metaforicno al eto, cila veza se sastojala od 6 susreta. Znaci teorecki 6 dana. U tih 6 susreta iman osjecaj kao da san prosao cilu visemjesecnu vezu.
Od cega se sastojala? Pa evo rec cu van u kratkin crtama:
1. susret  smo se upoznavali.
2. susret mi je rekla da joj se svidjam.
3. susret mi je rekla da me voli.
4. susret smo se sexali.
5. susret je postala iritantna.
6. susret smo prekinuli.
...
Sad recite da ovo nije bila punokrvna veza u 6 koraka? Vjerujem da kad bi mi svaka veza bila ovakva da bi secak predomislija i pocea bi traziti veze... Bez zajebancije, ovo je bija dream za svakog muskaraca. Bilo je naporno i brzo, al kad pogledas sve sam rjesija brzo. I naravno, nakon svega, i nakon vridjanja i kako san ja ovakav ili onakav i kakav san gad od muskarca, ( to mozemo stavit pod 7. iako nije bilo susreta). Pomirili smo se i postali prijatelji, a sta je najgore ona zeli i vise od toga, tj. prijateljstvo sa povlasticama (mozemo reci da smo sad na broju 8.). Meni to nije cudno jel san navika da se cure vracaju meni (mislim ono... kad jadan put provas mene, onda nemozes nista osim mene :-D). Ipak san ja dobar i pristojan momak koji pristane na sve uvrede i upija ih kao spuzva bez da iti jednu vrati. Ma ko mi se ovako dobrome nebi vratija...
Lekcija iz svega ovoga je ta, da kolko god nesto izgledalo lose, na kraju moze ispast dobro, te se suzdrzi od nepotrebnih brujanja i pusti zenu da obavi sve sama u svojoj glavi... Sve ce sist na svoje misto ako ti ostavis to misto prazno.

Nema komentara:

Objavi komentar