srijeda, 5. listopada 2011.

Izvanzemaljci: jesu ovo valjani dokazi ili ne?

POSTOJE!!!!
Covik koji misli da je ovaj planet jedini u svemiru koji ima inteligentnu vrstu jednostavno ili nezna sta znaci svemir ili pak se ne razumi u evoluciju...Dobro ni ja je ne kuzim no znam osnove i cinjenice: A cinjenica je ta da se svaka vrsta postepeno razvija i napreduje. golim okom se to ne primjeti no kad se godine mjere u milijunima onda se vidu razlike.tko zna kako ce mo izgledat za milijun godina ( jel ocito i nasa se vrsta razvija i ovo nije nas konacan oblik... eee da gospodjice Nikolic i Karabatic... za milju godina ti ce te se smatrat uzasno ruznim zenama, kao sta mi sad mislimo o zenama neandertalaca)
tko sad mozer rec da na nekim udaljenim planetama ta milja godina vec nije prosla? Da se neka vrsta nije razvila do te mjere da im letnja velikim udaljenostima nije problem?
Samim time sta su razvijeni, vjeroajano i misle naprednije od nas (da postoji neko pametniji od nase vlade... hmmm... kad malo bolje razmislim ima ih puno i na nasoj planeti!)

Amercki filmovi nas uvjeravaju da ce to bit nesto iznenada i da se necemo snaci, no realna cinjenica jest da oni to rade pomalo i bez prise, te nas postepeno navikavaju i komuniciraju sa nama. U ovom slucaju picamo o svemirskoj komunikaciji koja nije bas dignit mobitel i upisat broj. To traje, a nasa tehnologija je jos siromasna da ide ista brze( a njihov nacin ne mozemo citati i cuti jel je pre razvijen). Budimo realni ovih dana su tek mozgovi planete skuzili da postoji nesto brze od svijetlosti.... dude nisan nikad ni virova da je to najbrze...
Buduci da smo mi tako kratki sa inteligencijom, E.T.-jevci su skuzili da najbolji nacin da nam suptilno kazu da su tu negdi jest na onome sta vec dobro radimo i sta se razumimo... A to je ZITO!


nema te tehnologije na svijetu koja to moze napravit. To je dokazano. Tko to radi? Ja i dalje mislim da su to nasi "space prijatelji"
Oni nam zele nesto reci a ono je najbolji nacin( a mora se i priznat, veoma su umjetnicki nastorjeni)
Jedan od dokaza koji san izvadija sa neta je Arecibo poruka. Arecibo je mjesto na sjeveru Porta Rico-a i tu se nalazi najveci teleskop na svijetu. 1974 Areceibo je posalo u svemir (tocnije u nakupinu zvijezda M13) binarnu poruku od 1679 pulseva:

naravno tili smo ispast pametni kao oni pa smo napravili sliku od brojeva koja je izgledala ovako:

Doli je prikazano graficki kako bi to tribalo izgledat i sta je sve zapisano u njoj:




2001 godine prijatelji su vratili poruku i to naravno u polju kraj Chilbolton-a. A graficki je izgledala isto kao polsana samo nadopunjena:

 

Ako zelite vise informacija o ovom slucaju i detalje posjetite ovu stranicu:



http://www.cropcircleresearch.com/articles/arecibo.html
SPOKY zar ne? Za zadnji primjer dat cu nesto jos ludje.... da postoji..... a izgleda ovako:

Crabwood


 Ako je ovo i napravia neki covik, triba mu dat neku nagradu ili pak kip njegovog lika jel ovo je vraski impresivno! Da li ovako izgledaju? Mabe yes, maybe no! Ovaj desni kolut je naravno sifrirana poruka a u prijevodu znaci ovo:

"Beware the bearers of FALSE gifts & their BROKEN PROMISES.
Much PAIN but still time.
EELRIJUE.
There is GOOD out there.
We OPpose DECEPTION.
Conduit CLOSING [bell sound]"

Velika i mala slova nisu slucajna, poruka ih stvarno sadrzi. Jedina jos nepoznata rijec je
"EELRIJUE"... Ako iko zna bilo bi vrime da se javi... Mozda se tako na nasem jeziku zovu?

Virujem da ce se brzo otkriti stvarna istina... pod brzo mislim u sljedecih 50-100 godina.... Volija bi dozivit to i uvjerit se da zene izvanzemaljci imaju 3 sise!



Nema komentara:

Objavi komentar