ponedjeljak, 12. prosinca 2011.

Lakse je dobit na lotu nego se ne izivcirat u prometu...

Svaki dan vozim ujutro na posao i vracam se. Auto koristim za bilo koji duzi prijevoz, i zbog toga nemogu a da ne kazem dvi-tri rici o prometu!

Svaki dan je lutrija ne poginit, svaki dan iste gluposti a druge budale... Vozac ne moze a da se ne zamisli.
Ovo lito san vidija 3 pretjecanja u sri zavoja di je vidljivost 0, znaci ili je ili nije.. Od ta 3 san mora naglo kocit da idiot ne zavrsi u provaliji ( sad se iskreno kajen, jel koji ce nan kurac takvi ljudi).
Vidija san covika kojem se tolko zuri da bi na semaforu pretekao kolonu i stao prvi na pjesacki( Sljedeca dva je isto napravija, a treci je skuzija da mu ne vridi kad semafori nisu sinkronizirani).
Vidija san bar 10 motorista koji su i nakon sta su vidili da se daje zmigavac u livo i dalje prosli vozilo sa live strane. Cini mi se 4 parkiranja na sri ceste di je vlasnik usao u kafic( od toga jedan je stao sastrane na krizanju.... I da policijska postaja je bila nekih cca 50 metara dalje)... Min 5 uljetanja u moju traku iz jedne ulicice, i nije bilo tu nista sporno tim vozacima jel ipak su se zaustavili, i daju ti onaj blago teleci pogled kao "ajde sta si sta,prodji!"... Ocito su malo preglupi da bi skuzili da in je cili prednji kraj u mojoj traci i da mogu ili u njih ili na suprotnu stranu u auto... STRASNO

Dobra stvar je da pomalo pocnjen bit "flegmast" na ta sranja, i jednostavno se ne obaziren... Kad mi neko uleti u moju traku 20 cm od mog auta bez zmigavca, samo ga cudno pogledan, jel mozes mu mahat i svirat al takvim ljudima to iovako ne znaci mnogo.

Jedno od najdrazih stvari mi je kad ujutro prije posla trazim parking misto, i nakon 15 minuta sinjan nesto i cili sritan se priblizavam mistu kad taman da cu uc vidim.... MOTOR! Da, ocito motoristima je ocito zauzet cilo jedno misto za sebe, jel je tako velik da ne moze stat negdje drugdi.

I nije to samo u dalmaciji, tako je u ciloj drzavi. U gradu,selu,autocesti... Vozin i putujem dosta poslovno pa iman priike vidit... Nema nista lipse na autocesti prolazit nekoga, a iza sebe vidit nekog mercedesa kako ga gazi  i onda pocne blicat da se maknem... Jer zurba je velika, nema on vrimena cekat mene 5 sekundi da prodjen vozilo, motor ce mu se oladit. U takvim slucajevima najcesce (kad san od volje) pustim gas i vozim se uz kamion malo duze... Joj osjecam u usima kako mi psuju mater hehehehehe...
U kratko imam nekoliko pravila...
Cuvam se zagrepcana i njemaca na autocesti, bmw kocaka i -25 godina vozaca na otvorenoj cesti, imocana i bosanaca u gradu i zena na parkingu....

BTW. kad sam kod BMW-a. Svako drugo auto je BMW? Danas svaki mujo ima BMW-a? I to ne novi, nego od kocke do 3. I sta je najgore ponose se tome. Nema nista ludje nego vidit da se neki balavac sa kockom ruga drugom sa P 207 ili slicno? Mislim ej... Sinko vozis auto starije od sebe koje se na trzistu moze nac za 2000 eura...Nije bas da se imas cemu hvalit... Svaki Mujo misli da kad kupi BMW-a da je iIN.... Al za one koji razmisljaju malo bolje znaju da je on tolko IN, da je izasa sa druge strane OUT :-D

 Kao sta je prije hit bija golf 3/4 i prosao tako JE BIO i BMW hit... al ljudi... i to je proslo... mozda nekima triba nesto duze vrimena da skuze.... Sto je sljedece? Vrime ce pokazat!


Nema komentara:

Objavi komentar